• Βασικοί κανόνες χρήσης του φόρουμ: 1. Κάθε ένας μπορεί να εκφράσει τη γνώμη του αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί. 2. Δεν επιτρέπονται οι διαφημίσεις 3. Απαντήστε επί του συγκεκριμένου θέματος. 4. Επιτρέπεται ένα μόνο ψευδώνυμο ανά άτομο. 5. Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» 6. Δεν επιτρέπεται η χρήση του φόρουμ με στόχο την προπαγάνδα | Με βάση τα παραπάνω: ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής ενός θέματος ή απάντησης ή ακόμη και τη διαγραφή ενός χρήστη χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 Wed Aug 15, 2018, 6:16 pm
 0  430
Showing 1 to 1 of 1 entries.

"Ελαιόλαδο: το υγρό χρυσάφι που βοηθά στη μείωση των αερίων του θερμοκηπίου" θα είναι το θέμα του συνεδρίου που θα παρουσιάσει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας στις 16 Νοεμβρίου στο Μαρακές, κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης για την κλιματική αλλαγή που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Η 22η διάσκεψη εστιάζει στην άμβλυνση των επιπτώσεων της υπερθέρμανσης του πλανήτη και στη καινοτομία σε σχέση με την κλιματική αλλαγή.

Στο πλαίσιο αυτό, το Συμβούλιο θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα έρευνας που δείχνουν ότι κατά την εφαρμογή ορθών γεωργικών πρακτικών, η δέσμευση διοξειδίου του άνθρακα από την ελιά (σε βιομάζα και έδαφος) είναι πολύ υψηλότερη από τα αέρια του φαινομένου του θερμοκηπίου που εκπέμπονται για την παραγωγή μιας μονάδας προϊόντος (ένα λίτρο έξτρα παρθένο ή παρθένο ελαιόλαδο).

[ΠΗΓΗ: http://olivenews.gr/el/article/7784]


--

Ioannis

74
Fri Jul 18, 2014, 5:19 am
Showing 1 to 1 of 1 entries.

Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com