• Βασικοί κανόνες χρήσης του φόρουμ: 1. Κάθε ένας μπορεί να εκφράσει τη γνώμη του αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί. 2. Δεν επιτρέπονται οι διαφημίσεις 3. Απαντήστε επί του συγκεκριμένου θέματος. 4. Επιτρέπεται ένα μόνο ψευδώνυμο ανά άτομο. 5. Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» 6. Δεν επιτρέπεται η χρήση του φόρουμ με στόχο την προπαγάνδα | Με βάση τα παραπάνω: ο διαχειριστής διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής ενός θέματος ή απάντησης ή ακόμη και τη διαγραφή ενός χρήστη χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 Thu Oct 6, 2022, 4:54 am
 0  6547
Showing 1 to 1 of 1 entries.

Με μια τηλεγραφική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007 – 2013, και χωρίς να διευκρινίζεται έως πότε, τέθηκε σε ηλεκτρονική διαβούλευση το προσχέδιο του αντίστοιχου προγράμματος για τα έτη 2014 έως 2020.

Συγκεκριμένα η εν λόγω διαβούλευση αφορά την swot ανάλυση του προγράμματος (δηλαδή: πλεονεκτήματα, αδυναμίες, ευκαιρίες και απειλές, και προσδιορισμός αναγκών), την περιγραφή της στρατηγικής, και τα μέτρα: κατάρτιση, συμβουλές, συστήματα ποιότητας, πρόληψη και αποκατάσταση, δασικά, ομάδες και οργανώσεις παραγωγών, βιολογική γεωργία, ενισχύσεις δασικά natura, ευζωία, συνεργασία, CLLD / LEADER.

Για περισσότερα επισκεφθείτε τους αντίστοιχους συνδέσμους:

Ανάλυση SWOT: http://www.agrotikianaptixi.gr/Uploads/Files/swot.pdf

Περιγραφή Στρατηγικής: http://www.agrotikianaptixi.gr/Uploads/Files/stratigiki.pdf

ΜΕΤΡΟ 1 Κατάρτιση

ΜΕΤΡΟ 2 Συμβουλές

ΜΕΤΡΟ 3 Συστήματα Ποιότητας

ΜΕΤΡΟ 5 Πρόληψη & Αποκατάσταση

ΜΕΤΡΟ 8 Δασικά

ΜΕΤΡΟ 9 Ομάδες & Οργανώσεις παραγωγών

ΜΕΤΡΟ 11 Βιολογική γεωργία

ΜΕΤΡΟ 12 2 Ενισχύσεις δασικά Natura

ΜΕΤΡΟ 14 Ευζωία

ΜΕΤΡΟ 16 Συνεργασία

ΜΕΤΡΟ 19 CLLD

http://www.agrotikianaptixi.gr/


--

Ioannis

75
Fri Jul 18, 2014, 5:19 am
Showing 1 to 1 of 1 entries.

Powered by ChronoForums - ChronoEngine.com