Εκτύπωση
Κατηγορία: Ειδήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΜΑΜΑΛΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, ύστερα από τις εκλογές για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης που πραγματοποιήθηκαν στις 22 Απριλίου 2018, στην 8 η /14-06-2018 συνεδρίασή του εξέλεξε Πρόεδρο τον κ. Σπυρίδωνα Μάμαλη, γεωπόνο – γεωργοοικονομολόγο. Ο κ. Μάμαλης εκλέγεται Πρόεδρος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου για τρίτη συνεχή θητεία.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. είναι 46 ετών και κατάγεται από την Αλιστράτη Σερρών. Είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα Γκαγκάνη, Νομικό, έχει δύο παιδιά και ζει στις Σέρρες. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Γεωπονίας του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακό στο Διεθνές Αγροτικό Μάρκετινγκ και Μάρκετινγκ Τροφίμων και με διδακτορικό στο Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Εστίασης από το Πανεπιστήμιο του Newcastle Upon Tyne.

Σήμερα, είναι Αναπληρωτής Καθηγητής Μάρκετινγκ στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διευθυντής Εργαστηρίου Μάρκετινγκ και Ανάπτυξης Νέων Προϊόντων του Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας.

Διδάσκει στο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ. ως επισκέπτης καθηγητής, σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Δ.Π.Θ. και είναι μέλος ΣΕΠ στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).

Από το 2003 έως σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ. του ΓΕΩΤ.Ε.Ε..

Από το

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

[ΠΗΓΗ: ΓΕΩΤΕΕ